Art Català de Joan Casas SL és una empresa de caràcter familiar que pertany al sector del metall, i que neix de la necessitat d’evolucionar i donar servei als diferents mercats i sectors de la indústria. D’aquesta manera, la tasca començada fa més de 50 anys per Joan Casas Tarrés com a petit taller de ferro, continua viva i diversificada.

Des del seu origen, l’any 1964 l’empresa ha desenvolupat un treball artesanal, primer subministrant accessoris de ferro per a les torneries, i llavors realitzant producte propi en ferro forjat: articles per a la llar de foc i barbacoes, entre d’altres.

S’ha mantingut una línia innovadora, mesclant experiència i tradició, sempre amb la inquietud d’oferir nous productes i solucions al sector metal·lúrgic, subministrant a empreses de primer ordre dins el nostre teixit industrial.

Es consolida un projecte estable i en constant creixement, mantenint la capacitat de gestionar i canalitzar l’experiència acumulada cap a un procés de millora constant.

Actualment la nostra producció es destina a diferents sectors de la industria, destacant com a principals la carrossera, l’agrícola, la vitivinícula i la de l’automoció, subministrant a empreses de primer ordre dins del nostre teixit industrial.